Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Deulofeu solgt til Watford

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 11. juni 2018


Officielt: Deulofeu solgt til Watford

FC Barcelona meddeler mandag eftermiddag, at man er nået til enighed med Watford om at sende Gerard Deulofeu til den engelske klub på en permanent aftale. Allerede i går brød nyheden ud om, at parterne var nået til enighed - men først nu bekræfter catalanerne det.

Prisen lyder på 13 millioner euro (96 millioner kroner) plus fire millioner euro i variabler. Desuden modtager Barcelona en procentdel af et fremtidigt salg af Deulofeu. Hvor mange procent der er tale om oplyser Barcelona ikke.

Deulofeu har haft svært ved at finde sig til rette i en klub og har derfor været godt rundt. Efter en to flotte år på Barcelonas B-hold rykkede han op på førsteholdet, som han var en del af i to sæsoner. Herefter blev han udlejet til Everton i 2013/2014 og sæsonen efter spillede han på et lejeophold i Sevilla.

Efter en tur i Sevilla købte Everton ham fri, men efter 46 kampe for Liverpool-klub blev han udlejet til AC Milan. Den 30. juni 2017 valgte Barcelona så at udnytte deres tilbagekøbsklausul og købte ham fri forud for sæsonen 2017/2018. Her deltog han i den første del af sæsonen, men formåede ikke at overbevise. Han blev siden udlejet til Watford, som nu har valgt at købe ham fri. Dermed er han for anden gang blevet solgt af Barcelona.
Læs også
- Deulofeu: Min stil passer til Real Madrid
- Done deal: Deulofeu solgt til Watford
- Medie: Deulofeu tæt på permanent Barca-exit
- Deulofeu bekræfter: Vil ikke hjem til Barça
- Deulofeu: Det var min egen fejl


Ugens mest læste

Seneste nyheder