Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann afviste at tale om sin fremtid

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 12. juni 2018


Griezmann afviste at tale om sin fremtid

Antoine Griezmann mødte i dag pressen og her var der set frem til, at han ville komme med en udmelding omkring sin beslutning om hvor han skal spille i fremtiden. Medierne var skilt - nogle mente, at han ville bekræfte sit skifte mens andre troede, at han ville fortælle, at han bliver i Atletico Madrid.

- Jeg beklager, men det er ikke dagen til det. Jeg ved, at der er store forventninger, men i dag er ikke dagen til det (at tale om min fremtid), forklarede Antoine Griezmann lige da han dukkede op til sit pressemøde.

- Beslutningen er taget, men lige nu er det ikke øjeblikket til at sige, hvad den er, kom det kryptisk fra ham.

Steven N'Zonzi sad først ved bordet før Antoine Griezmann fik grønt lys til at bevæge sig ind i lokalet. Straks som han satte sig i stolen sørgede han for, at mikrofonen sad godt og derefter forklarede han, at han ikke kommer til at tale om sin fremtid. Dermed lukkede han døren for de fremmødte journalister, som helt klart havde ønsket mere fylde.

Griezmann selv forklarede for nogle uger siden, at han vil have sin fremtid afklaret inden VM starter. Derfor var det ventet, at han ville melde noget ud i dag, da VM starter lige om lidt. Frankrig spiller første VM-kamp på lørdag, så det varer noget tid endnu før man hører fra den franske bomber igen.
Læs også
- Søster: Griezmann er knust
- Stem: Bør Barca hente Griezmann?
- Medie: Barca går igen efter Griezmann!
- Costa og Griezmann i infight: Tog Umtitis side
- Bedste stats: Messi vs Griezmann


Ugens mest læste

Seneste nyheder