Annonce


Annonce

Annonce

Victor Font stiller op til præsidentvalg

Nyheder - 13. juni 2018




Victor Font har nu besluttet sig for, at han til næste præsidentvalg vil stille op i håbet om, at kunne overtage FC Barcelona og sikre klubbens fremtid. Han er en mand, som arbejder for fremtiden og hæfter sig ved hvordan klubben ser ud i 2030.

Han valgte ikke at stille op til præsidentvalget i 2015, men mener altså nu at tiden er inde til at han skal have noget at sige. Der er præsidentvalg i 2021 og her vil man altså kunne se Victor Font som en af hovedrollerne med sloganet 'Ja til fremtiden' med nøgleordene: Vi vinder, vi kæmper, vi bestemmer og vi er unikke'.

- Det er et projekt, som kræver fantasi for at se hvordan Barcelona ser ud i 2030 når Messi og den bedste generation i klubbens historie ikke længere spillere i klubben. For at kunne kæmpe til den tid, har vi brug for at forny nogle ting og forberede os på at møde udfordringerne; både sportsligt, socialt og rent økonomisk, fortæller Victor Font.

Grunden til, at han ikke valgte at stille op til præsidentvalg i 2015 var udelukkende fordi, at han ikke kunne love, at man kunne opnå målene allerede den sommer.

- Vi har et projekt med nogle idéer, men vi kan ikke love, at vi kan gennemføre projektet denne sommer. Juli er alt for tidlig for os, fortalte Font for tre år siden og holdt altså fast i, at han ikke ville være med under præsidentvalget. I stedet er han nu klar til næste præsidentvalg.

Font fik også sendt en stikpille afsted til Bartomeu:

- Vi ønsker at socis fortsat skal eje klubben, men en ændring er obligatorisk fordi lige nu er der en risiko for, at Barcelona om 10 år ikke længere konkurrerer som et verdensklasse hold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Victor Font stiller op til præsidentvalg

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder