Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen opfordrer: Køb nu Thiago

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. juni 2018


Ter Stegen opfordrer: Køb nu Thiago

Barcas sublime mand mellem stængerne, Marc-Andre Ter Stegen, opfordrer, ifølge det anerkendte tyske fodbold-magasin, Bild, sin catalanske arbejdsgiver til at forsøge at hente Bayern Munchens stjerne, Thiago, tilbage til FC Barcelona.

27-årige Thiago, som jo skiftede til den tyske storklub i sommeren 2013, skulle angiveligt være opsat på at forlade Bundesliga-mestrene allerede efter VM, ifølge Bild-journalisten, Christian Falk, som skulle have et indgroet kendskab til de tyske klubber.

- Jeg vil meget gerne se Thiago i Barcelona, sagde Barcas målmand til det tyske medie, inden han fortsatte.

- Thiagos spillestil passer perfekt ind i Barcelona, hvor han konstant holder et enormt højt niveau. Det har vi brug for.

- Thiago er en fantastisk spiller, som kan gå direkte ind i vores startopstilling. Jeg er sikker på at han selv er interesseret i at komme tilbage til os, da vi kan udrette store ting sammen, sagde den tyske målmand opfordrende.

Den spanske landsholdsspiller har haft en skadespræget tid i Tyskland, hvor den stærke playmaker kun er startet inde 67 gange for tyskerne i sine fem år hos Bayern.Læs også
- Ter Stegens rekord stoppede efter 416 minutter
- Fire clean sheets i julegave til Ter Stegen
- Ter Stegen hyldes for at tage metroen
- Löw: Ter Stegen døjer med en øm skulder
- Matthäus: Ter Stegen bør spille for Tyskland


Ugens mest læste

Seneste nyheder