Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann fortæller om sin fremtid i en video

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 14. juni 2018


Griezmann fortæller om sin fremtid i en video

Antoine Griezmann forventes i dag at bekræfte om han skifter eller bliver i Atletico Madrid. Transfermøllen er langt fra slut selv efter hans bekræftelse, men ifølge flere medier har Griezmann allerede optaget to forskellige videoer.

Èn og samme video hvor han taler op til sin beslutning hvorefter skærmen bliver sort. Herefter er der optaget to videoer: Den ene video hvor han bekræfter, at han forlader Atletico Madrid, den anden video hvor han fortæller, at han bliver i det madrilenske. Spørgsmålet er hvilken video han udgiver.

Alt tyder på, at han uploader videoen til sociale medier. Faktisk havde Cadena Cope-programmet 'El Partidazo de la Cadena Cope' den første video på hånden, hvor der ikke var en endelig beslutning, men hvor han blandt andet udtaler:

- Du er træt af snakken om jeg skifter eller bliver, hvor mange penge jeg tjener, hvor meget jeg ikke får, men sandheden er, at nu fortæller jeg det.

Efter ovenstående ord bliver skærmen sort og alt tyder på, at videoen herefter igangsættes med beslutningen. Selve beslutningen er taget og det bekræftede han også på sit pressemøde for to dage siden, men endnu vides det ikke hvilken beslutning han er kommet frem til. Videoen, som Cadena Cope havde fingrene i, er siden blevet pillet ned igen.

VM sparkes i gang i dag og derfor venter man på hans beslutning. Hvis han skal trække den endnu længere ud, så gør han det først lørdag, hvor Frankrig spiller første VM-kamp.
Læs også
- Costa og Griezmann i infight: Tog Umtitis side
- Bedste stats: Messi vs Griezmann
- Griezmann: Vil ikke spille under Messi
- Griezmann: Derfor lavede jeg en dokumentar
- Griezmann: Det var ikke let at sige nej til Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder