Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piques rolle i Griezmann-videoen

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. juni 2018


Piques rolle i Griezmann-videoen

Gerard Piqué har modtaget en håndfuld kritik siden at Antoine Griezmann i aftes besluttede sig for at blive i Atletico Madrid. Det sker fordi han er blandt hovednavnene bag Kosmos Studios og 'Power to the Players', som stod bag videoen. Videoen er en halv times dokumentar, hvor man følger Griezmann to måneder før den store beslutning.

- En anden måde at se fodboldspillerens liv på og de tvivl, som han går gennem når han skal tage sin karrieres største beslutning. Tak til holdet bag Kosmos Studios og specielt Griezmann for de seneste par uger. Du valgte at blive i Atletico og jeg håber, at du får en god sæson, skrev Piqué på Twitter umiddelbart efter at beslutningen endelig blev frigivet.

Kort efter måtte Piqué til tasterne igen.

- Og husk en ting. Der vil være folk som kritiserer på grund af at nye tiltag genererer afvisninger. Men det vigtigste er, at ikke alt, som de sælger til dig, er sandt. Godnat, lød det fra Piqué.

Gerard Piqué og Sergio Ramos står bag Power to the People og det siges i lokale catalanske medier, at både Umtiti og Piqué kendte til Griezmanns beslutning, men var med til at drive den langt ud for at give Barcelonas ledelse en lang næse. For nyligt har Busquets og Alba været ude og erklære sig direkte uenig med sin egen præsident mens Piqué og Umtiti nu også har haft en finger med i spillet, som ikke gavnede ledelsen.

Hvad transfervinduet bringer for FC Barcelona bliver spændende at følge.Læs også
- Piqué ramt af stor skattebøde
- Piqué: Svært altid at spille som Barcelona
- Direkte: Se Messis og Piqués pressemøde
- I dag taler Messi og Piqué med pressen
- Gerard Piqué jagter vildt mål


Ugens mest læste

Seneste nyheder