Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Jeg foreslog Griezmanns dokumentar

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. juni 2018


Piqué: Jeg foreslog Griezmanns dokumentar

Gerard Piqué er en del af baglandet hos Power to the Players og Kosmos Studio, som stod bag dokumentaren med Antoine Griezmann, da franskmanden skulle melde ud om sin beslutning: Det endte med at han blev i Atletico Madrid.

Siden har der været masser af historier i forbindelse med Gerard Piqué og hans skjulte angreb mod Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu, og efter aftenens landskamp mod Portugal tog Piqué bladet fra munden - som han altid gerne gør.

- Jeg talte med Bartomeu i morges og han er skide sur fordi han ønskede at hente Griezmann.

- Ingen kan tvivle på min tilknytning til Barcelona. Griezmann fortalte mig, at der var en chance for at skifte, og jeg foreslog, at han kunne melde ud om sin beslutning gennem en dokumentar. Vi tænkte, at det ville være en god idé, fortalte Piqué.

Desuden fortalte Piqué, at han ikke kendte til Griezmanns beslutning før dokumentaren blev sendt. Mange medier havde ellers skrevet, at Piqué vidste det, men ikke gad at sige det til Bartomeu. Netop Barcelona vidste heller ingenting før de kunne se det i dokumentaren.

- Straks som jeg kendte til beslutningen fortalte jeg det til klubben, fortalte Piqué videre.

Forholdet mellem spillerne og præsident Bartomeu har været trykket i en længere periode, og selvom de - selvfølgelig - forsøger at virke glade med store smil udadtil, så står det til på en anden måde inde på ledergangene. Både Busquets og Alba har inden for én uge sat spørgsmålstegn ved præsidenten og i længere tid har der været historier om, at Messi ikke har det bedste forhold til Bartomeu.

Læs også
- Piqué ramt af stor skattebøde
- Piqué: Svært altid at spille som Barcelona
- Direkte: Se Messis og Piqués pressemøde
- I dag taler Messi og Piqué med pressen
- Gerard Piqué jagter vildt mål


Ugens mest læste

Seneste nyheder