Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Umtiti og Dembélé med i VM-sejr

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 16. juni 2018


Umtiti og Dembélé med i VM-sejr

Både Samuel Umtiti og Ousmane Dembélé startede på banen da Frankrig klokken 12.00 mødte Australien ved VM. Kampen bar bestemt ikke præg af sprudlende fodbold selvom der bør være klasseforskel på de to hold.

Det holdt hårdt for favoritten Frankrig, men de kom alligevel i front i anden halvleg. Antoine Griezmann blev nedlagt i feltet, men straffesparket blev ikke dømt. Først 23 sekunder senere fik dommeren besked, og han måtte derfor ud på sidelinjen og benytte sig af VAR. Han vurderede, at der var straffespark og Griezmann scorede sikkert til 1-0.

Bare fem minutter senere faldt reduceringen. Et indlæg blev sendt ind i det franske felt og på ganske elendig vis hoppede Umtiti op og med sin arm helt oppe i vejret puffede han til kuglen. Straffespark til Australien, som Mile Jedinak sikkert omsatte.

Kampen bølgede frem og tilbage uden at være decideret spændende eller medrivende. Men med 10 minutter igen kom den franske forløsning. Pogba sparkede til kuglen, den blev rettet af, snød keeperen, ramte overliggeren og hoppede én centimeter over stregen. Dommeren kunne via. Goal Line Technology dømme for mål og dermed vandt Frankrig 2-1.

Frankrigs næste kamp er torsdag mod Peru.
Læs også
- Umtiti afviser Juventus for at blive i Barca
- Umtiti afviser sommerskifte
- Medie: Umtitis sæson er slut!
- De Ligt glippede: Juventus klar til at hente Umtiti
- Umtiti: Ville glæde mig at se Griezmann i Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder