Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu har Bayern sat en pris på Thiago

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 17. juni 2018


Nu har Bayern sat en pris på Thiago

Thiago Alcantara er en af de spillere, som FC Barcelona ønsker at knytte til truppen denne sommer. Spillerne i den catalanske trup ønsker at Thiago vender hjem og FC Barcelona har da også taget kontakt til Bayern München for at forhøre sig om situationen.

Som man kunne læse på BarcelonaFC.dk i går, så er Bayern München klar til at sælge mens Thiago er klar til at rykke til FC Barcelona. Derfor var det kun prisen, som kunne føre handlen igennem - eller afbryde handlen. Ifølge Marca har Bayern München fortalt FC Barcelona, at prisen ligger på 70 millioner euro svarende til 522 millioner danske kroner.

Eric Abidal er klar i sædet som sportsdirektør i FC Barcelona og havde på forhånd godkendt købet af Antoine Griezmann, som dog ikke gik igennem. Nu skal han tage en beslutning omkring Thiago i samarbejde med Pep Segura og resten af ledelsen.

Prisen i sig selv er bestemt ikke overdrevet i forhold til markedspriserne i øjeblikket. Men FC Barcelona har altid forsøgt at forhandle priserne ned og det sker også denne gang. Klubben ønsker nemlig at inkludere Lucas Digne i handlen således man kan få skåret noget af prisen af.
Læs også
- Thiago Silva til Neymar: Skift klub og bliv glad igen
- Medie: Thiago pønser på Barca-retur
- Thiago Silva og Marquinhos støtter Rabiot
- Medie: Thiago enig med Real Madrid!
- Valverde: Sidste brik er Thiago


Ugens mest læste

Seneste nyheder