Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stem: Skal Messi fortsat sparke straffespark?

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 17. juni 2018


Stem: Skal Messi fortsat sparke straffespark?

Lionel Messi anses for mange at være historiens bedste fodboldspiller, men er der én ting, som han burde træne endnu mere eller lade en anden om, så er det straffespark. I går brændte han for Argentina mod Island, og argentinerne skuffede og fik kun 1-1.

Island stod med 11 mand bag bolden og det kunne Argentina ikke nedbryde. Da de fik chancen fra 11 meter brændte Messi og man har ikke fornemmelsen af, at der bare er mål når han står med bolden fra de velkendte 11 meter. Bør han fortsætte med at sparke straffespark?

Ud af Messis seneste syv straffespark for klub- og landshold har han brændt hele fire af dem. 21 gange har han sparket for Argentina hvoraf fire er blevet brændt. Kigger man på 'all-time' statistikken, så har Messi scoret på 76,64 procent af sine straffespark: 82 ud af 107 spark.

Det er langt fra prangende og det gør altså at der ikke er den der status over ham, som gør at man er sikker på mål, når han sparker. Spørgsmålet er om både Argentina og FC Barcelona bør finde en ny skytte fra 11 meteren, eller om man fortsat skal lade Messi om det. Afgiv din stemme herunder.

Læs også
- Messi før skæbnekamp: Vi vinder over Qatar
- Di Maria: Barca-skifte ville kun være på grund af Messi
- Messi: Min søn fejrer Real Madrids mål
- Aguero: Vil vinde Copa America - kun for Messi
- Messi: Jeg var meget frustreret


Ugens mest læste

Seneste nyheder