Annonce


Annonce

Annonce

Neymar: Jeg er verdens bedste fodboldspiller

Nyheder - 17. juni 2018




Neymar er netop nu i gang med at forberede sig til Brasiliens VM-åbner senere i aften mod Schweiz. I mellem tiden har han været ude og svare på nogle forskellige spørgsmål - blandt andet hvem verdens bedste fodboldspiller er.

- Jeg synes ikke selv, at jeg er 222 millioner euro værd. Hvis det stod til mig, så ville jeg ikke betale så meget for mig selv. Jeg er ikke stolt over det beløb ej heller, at jeg er verdens dyreste fodboldspiller. Det er kun penge, og ikke andet. Jeg kan ikke gøre noget ved det.

- Lige nu er jeg verdens bedste fodboldspiller fordi at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er fra en anden planet, fortæller Neymar ifølge AS.

Neymar var sprudlende for Paris Saint-Germain i den netop overståede sæson, men var skadet i sæsonens sidste del. Han er nu tilbage og nåede lige at få nogle minutter i Brasiliens testkampe inden VM for alvor går i gang. Det gør den i aften for Brasilien og her forventes Neymar at starte på banen fra første fløjt sammen med blandt andet Coutinho og Paulinho.

Dagens VM-kampe
Costa Rica 0-1 Serbien
Tyskland 17.00 Mexico
Brasilien 20.00 Schweiz Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar: Jeg er verdens bedste fodboldspiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder