Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barcelona har kontaktet Miralem Pjanic

Transfermarked - 19. juni 2018




FC Barcelona er på jagt. Nye spillere skal hentes ind denne sommer og helst spillere, som kan gå direkte ind i startopstillingen eller i det mindste give de nuværende spiller hård konkurrencen. Konkurrence så man nemlig intet af i sidste sæson.

Ernesto Valverde havde tydeligvis sin gallaformation og med bare én ændring gik man ned i niveau. Bænken var ikke god nok i sidste sæson og det sled spillerne gevaldigt op som sæsonen skred frem. Ifølge Mundo Deportivo har FC Barcelona dog taget det første skridt i håbet om at hente Juventus' bosniske midtbaneprofil Miralem Pjanic.

Avisen melder, at FC Barcelona allerede før sidste sæson sluttede, gav Pjanic besked om interessen således han var klar over det mens sommeren stod for døren. Pjanic selv meldes glad og tilfreds i Juventus, men skulle være klar til at rykke videre hvis Juventus kan nå til enighed med FC Barcelona.

Det er ej heller første gang, at FC Barcelona viser sin interesse for den pasningsstærke midtbanemand. I 2016, da man kendte til Xavis stop, udviste klubben interesse for Pjanic. Det blev dog ikke til noget og han rykkede i stedet fra AS Roma videre til Juventus, hvor han har gjort det rigtig godt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barcelona har kontaktet Miralem Pjanic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder