Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hvad skal Barcelona gøre med Yerry Mina?

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 19. juni 2018


Hvad skal Barcelona gøre med Yerry Mina?

Yerry Mina har nu været FC Barcelona-spiller i et halvt år og har bestemt ikke været sprudlende i det catalanske forsvar. Selv ser han ingen grund til at skifte væk allerede og inden han tog til VM udtalte han, at han også er FC Barcelona-spiller fra næste sæson.

Spørgsmålet er hvad ledelsen gør af overvejelser med colombianeren. Yerry Minas navn bliver ved med at dukke op i medierne og ingen kan rigtig finde ud af, hvordan fremtiden ser ud for ham. De mange 'små' historier gik så vidt, at en overskrift lød 'Blive, udleje eller sælge'. Der er intet gennembrud i sagen og lige nu er alle muligheder åbne.

Yerry Mina huskes specielt for sin kamp mod Levante, hvor han rent taktisk slet ikke fungerede i FC Barcelonas forsvar. Han formåede ikke at sætte sig i respekt for modstanderen, som op til flere gange kørte bolden rundt om ham og decideret angreb direkte ned mod ham.

I Barcelona er man af den opfattelse, at han er ung og kun lige er ankommet til klubben. Derfor vil det næppe give mening at sælge ham, men at udleje ham til en spansk La Liga-klub kunne være løsningen, så han kan få mere spilletid i ligaen og vokse som spiller. Men hvad siger du? Smid din stemme herunder.

Læs også
- Carles Puyol forsvarer Yerry Mina
- Yerry Mina kritiseres af sin egen chef
- Messi-dominans: Ballon d'Or-afstemning slettet
- Umtiti, Piqué, Alba og Mina blandt finalisterne
- Afslørning: Sådan fungerer Minas tilbagekøbsklausul


Ugens mest læste

Seneste nyheder