Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann-forlængelse: Atletico skal betale Barca

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 19. juni 2018


Griezmann-forlængelse: Atletico skal betale Barca

Antoine Griezmann stod i en svær situation. Skulle han skifte til FC Barcelona eller fortsætte i Atletico Madrid? Efter et større cirkus bekræftede han, at han bliver i Atletico Madrid og i går kunne den madrilenske klub så fortælle, at franskmanden har forlænget sin kontrakt.

Det betyder, at Atletico Madrid nu skal betale 20 millioner euro (150 millioner kroner) til FC Barcelona. Pengene bliver trukket fra Antoine Griezmanns løn. Han skulle oprindeligt have modtaget 23 millioner euro årligt i sin nye og forbedrede Atletico Madrid-kontrakt, men i stedet får han 'kun' 19 millioner euro - det svarer til at man trækker 20 millioner euro fra ham frem til kontraktens slutdato - sommeren 2023.

Det er direktøren for OKDIARIO, Eduardo Inda, som på den landsdækkende kanal El Chiringuito, fortæller om situationen.

- Jeg er blevet fortalt, at Atletico Madrid skal betale dette beløb, som egentlig ikke er meget for en fodboldklub, men rigtig meget for en enkelt person, fortæller Inda.

Grunden til at Atletico Madrid skal hoste op med de 20 millioner euro er, at Griezmann havde lavet en forhåndskontrakt med FC Barcelona. I og med at han brød sin forhåndskontrakt med FC Barcelona, så skal Atletico Madrid bøde for det. Det var en del af aftalen. Atletico Madrid har så valgt at trække pengene fra Griezmanns løn og dermed er det i sidste ende Griezmann selv, som må bøde for at have brudt kontrakten med FC Barcelona.
Læs også
- Griezmanns far: Jeg er ufattelig stolt
- Langt og ærligt interview med Antoine Griezmann
- Griezmann: Messi er nummer 1
- Video: Griezmann ydmyget til træning
- Griezmann: Min undskyldning bliver min præstation


Ugens mest læste

Seneste nyheder