Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juventus: Pjanic koster 80 millioner euro

Transfermarked - 20. juni 2018Juventus: Pjanic koster 80 millioner euro

FC Barcelona skal ud på transfermarkedet og hente en midtbanespiller. Her er ønsket, at man henter en spiller, som er en seriøs trussel til start 11'eren og rygterne går på Thiago Alcantara fra Bayern München og Miralem Pjanic fra Juventus.

Bayern München er klar til at sælge Thiago for 70 millioner euro ifølge Bild, og nu har Juventus også sat pris på deres midtbanespiller. Ifølge italienske Tuttosport, så koster Pjanic 80 millioner euro - svarende til godt 600 millioner danske kroner.

Barcelona har altså information på begge spillere og er i kontakt med begge klubber og skal nu vurdere hvilken spiller de vil gå efter. Både Thiago og Pjanic vurderes til at kunne give specielt Ivan Rakitic stor konkurrence om pladsen på midtbanen.

Barcelona har det stramt med at skulle smide 70-80 millioner euro, så de forsøger at inkludere en af de spillere, som de i forvejen ønsker skal forlade klubben denne sommer. Det gør de for at få presset prisen ned, men endnu er det ikke til at vide om Bayern eller Juventus bider på. Lucas Digne er allerede blevet tilbudt i en handel med Thiago.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder