Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Argentina vil fyre Sampaoli før skæbne-kamp

VM 2018 (Rusland): Af Sajad Koftan - 22. juni 2018


Medie: Argentina vil fyre Sampaoli før skæbne-kamp

Det argentinske landshold, herunder Lionel Messi, skulle angiveligt have ytret ønske om at få den udskældte og pressede cheftræner, Jorge Sampaoli, fyret, ovenpå det svigende 3-0 nederlag til Kroatien torsdag aften.

Ifølge den argentinske tv-kanal, Todo Noticias, har den argentinske spillertrup fået nok af trænerens mislykkede dispositioner på banen, som senest resulterede i et chok-nederlag til Kroatien i VM´s Gruppe D-kamp.

Det sydamerikanske fodboldland kan dermed ikke selv afgøre sin skæbne i Rusland, nu når både Nigeria og Island øjner deres mulighed for at vippe Argentina af den eftertragtede andenplads i gruppen - mens de argentinske fans beder til at Nigeria vinder over Island senere idag, da dette øger mulighederne for et argentinsk avancement i den afgørende kamp mod netop Nigeria.

Stjernerne med blandt andre Messi, Aguero og Higuain har indtil videre ikke levet op til forventningerne, men ikke desto mindre har spillerne nu rettet pilen mod holdets træner, Sampaoli, hvis taktik har slået fuldstændig fejl, ifølge en anonym kilde i det argentinske fodboldforbund.

- De argentinske landsholdsspiller vil ikke have Sampaoli som træner i Nigeria-kampen efter det seneste nederlag mod Kroatien, skulle kilden have informeret.

Argentina har stadig en chance for at avancere til slutspillet, hvis resultaterne flasker sig senere idag - og hvis Messi og holdkammeraterne finder en ny formel frem og slår Nigeria i den sidste kamp.
Læs også
- Neymar om Messi: Vi var frygtindgydende sammen
- Griezmann: Messi er nummer 1
- FIFA 20: Messi mister stor konkurrent
- Twitter: Messi skal have Ballon D´or
- Messi brødfodrer hjemløse i Argentina


Ugens mest læste

Seneste nyheder