Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Pjanic spottet i Barcelona

Transfermarked - 23. juni 2018Avis: Pjanic spottet i Barcelona

Miralem Pjanic bliver sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona i disse uger og fredag var det - måske - nyt på den front, selvom hans besøg i den catalanske hovedstad på ydersiden virkede ganske uskyldig.

Ifølge Sport blev bosnieren nemlig spottet i Barcelonas lufthavn, El Prat. Her landede han og gik efterfølgende ombord på et andet fly med Ibiza som destination. Med sig havde han sin familie og det, som skaber overskrifter, er at hans søn dukkede op i Barcelona-trøje med nummer 10 og Messi bagpå.

Om der har været et hurtigt stop forbi Camp Nou, et nærliggende møde eller et planlagt møde på Ibiza er endnu uvist, men han nyder i øjeblikket sin ferie, da Bosnien ikke kvalificerede sig til VM. Så på den front har han tid til at skifte klub, hvis Barcelona trykker på aftrækkeren.

Både Pjanic og Thiago er blevet rygtet til FC Barcelona og ligger nogenlunde i det samme prisleje; 70-80 millioner euro. I forbindelse med Pjanic så skulle Juventus allerede have udset Sergej Milinkovic-Savic som erstatning.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder