Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

SPORT: Barca og Real jagter Thiago

Nyheder: Af Sajad Koftan - 24. juni 2018


SPORT: Barca og Real jagter Thiago

La Ligas sværvægtere, FC Barcelona og Real Madrid er angiveligt ude i en direkte duel om den ombejlede Bayern-stjerne, Thiago Alcantara, som kan forlade Tyskland allerede denne sommer, når VM er spillet færdig - mens tyskerne efter sigende forlanger en halv milliard kroner for playmakeren.

Den spanske landsholdsstjerne folder sig ud ved VM-slutrunden i Rusland for tiden, hvor Spanien forventes at komme videre fra gruppespillet sammen med Portugal.

Thiago har spillet fem år i Bayern, efter at være blevet solgt fra netop Barca. Den gang måtte tyskerne punge ud med små 200 mil. kr for den populære midtbane-stjerne, mens salgsprisen er steget betragteligt sidenhen, ifølge flere medier i Spanien.

Men Thiago skulle være opsat på at vende tilbage til Barca og Camp Nou, hvor han jo spillede i tre sæsoner og hvor han vandt otte trofæer med catalanerne, selvom rivalerne fra Real Madrid vil gøre alt for at overbevise Bayern-stjernen om at skifte tilværelsen ud med den spanske hovedstad.

Real Madrid nye træner, Julen Lopetegui har nemlig efter sigende leget med tanken om en midtbane, bestående af Luka Modric, Toni Kroos og den ombejlede Thiago, som dermed ville indgå i et velsmurt maskinrum for kongeklubben.

Og da Bayern München både har hentet franskmanden, Corentin Tolisso, og, det nyeste indkøb for den kommende sæson, Leon Gretzka, til Tyskland, kan det meget vel betyde farvel for netop Thiago, som selv har ytret ønske om at vende tilbage til Camp Nou, på et tidspunkt i karrieren.

Se forsiden fra SPORT herunder:

SPORT: Barca og Real jagter Thiago

Læs også
- Medie: Thiago pønser på Barca-retur
- Thiago Silva og Marquinhos støtter Rabiot
- Medie: Thiago enig med Real Madrid!
- Valverde: Sidste brik er Thiago
- Rafinha: Ville elske at se Thiago i Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder