Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fransk målmand: Messi i stand til alt

VM 2018 (Rusland): Af Sajad Koftan - 28. juni 2018


Fransk målmand: Messi i stand til alt

Den argentinske superstjerne, Lionel Messi, er blevet rost til skyerne af den franske landsholdsmålmand, Steve Mandanda, som jo får fornøjelsen af Barca-magikeren i den kommende ottendelsfinale som spilles på lørdag klokken 16:00.

31-årige Messi scorede sit første mål mod Nigeria, i den afgørende gruppekamp ved VM-slutrunden, i den argentinske 2-1 sejr i tirsdags.

Messis kompetencer på banen kan heller ikke ignoreres hvis man spørger den franske landsholdsmålmand, Mandanda, som forbereder sig på lørdagens brag i den russiske by, Kazan.

- Vi skal forsvare os godt og være tæt på hinanden hele tiden. Selvom Messi er i stand til at gøre hvad som helst, sagde målmanden på en pressekonference.

- Vi er blevet advaret flere gange. Vi har spillere på holdet som både har spillet med og mod Messi i La Liga.

- Vi ved hvad vi skal forberede os på ved deres spil. Og vi har styrken til at forsvare os godt og samtidig gør skade på dem. Vi har ikke analyseret Argentinas stil endnu. Men der er én spiller som vi er særligt opmærksomme på, fortsatte målmanden.

- Messi i stand til alt på banen. Det ved vi allesammen.

- Argentina er fyldt med kvalitet, som kan komme fra alle positionerne på banen. De havde det hårdt i gruppespillet, men det er et meget stærkt hold vi står overfor, slog Mandanda fast.
Læs også
- Hvem assisterer Messi mest?
- Messi er rejst til Italien
- Messi og Suárez bombarderer Europa
- Zlatan i Messi-forsvar: Ronaldo snakker bullshit
- Valverde: Messi er fra en anden galakse


Ugens mest læste

Seneste nyheder