Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

VM: Coutinho udligner Pele-rekord

VM 2018 (Rusland): Af Sajad Koftan - 28. juni 2018VM: Coutinho udligner Pele-rekord

Den formstærke Barca-playmaker, Coutinho, var udslagsgivende for det brasilianske landshold i 2-0 sejren over Serbien onsdag aften, da det fodboldglade land vandt deres VM-gruppen og er nu klar til ottendelsfinalerne.

Coutinhos målgivende aflevering til endnu en Barca-spiller, Paulinho, sikrede den tidligere Liverpool-spiller en plads i rekordbogen, da Coutinho dermed er den første brasilianske landsholdsspiller siden 1958, som enten har scoret eller lagt op til mål i hver af de foregående tre VM-kampe - en rekord som legenden Pete hidtil har været alene om.

Coutinho havde allerede scoret to mål i de to foregående kampe i VM-slutrunden i Rusland, inden klubkammeraten Paulinho fandt vej til netmaskerne mod Serbien.

- Jeg ser altid efter muligheder i spillet, hvor jeg endelig fandt mine muligheder foran målet efter en fantastisk aflevering fra fænomenet Coutinho, sagde Paulinho ved pressekonferencen efter Serbien-kampen.

Brasiliens næste opgave bliver Mexico i ottendelsfinalen - en kamp som spilles på mandag den 2. juli klokken 16:00.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 39%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

439,- DKK

Spar 40%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder