Annonce


Annonce

Annonce

VM: Coutinho udligner Pele-rekord

VM 2018 (Rusland): Af Sajad Koftan - 28. juni 2018




Den formstærke Barca-playmaker, Coutinho, var udslagsgivende for det brasilianske landshold i 2-0 sejren over Serbien onsdag aften, da det fodboldglade land vandt deres VM-gruppen og er nu klar til ottendelsfinalerne.

Coutinhos målgivende aflevering til endnu en Barca-spiller, Paulinho, sikrede den tidligere Liverpool-spiller en plads i rekordbogen, da Coutinho dermed er den første brasilianske landsholdsspiller siden 1958, som enten har scoret eller lagt op til mål i hver af de foregående tre VM-kampe - en rekord som legenden Pete hidtil har været alene om.

Coutinho havde allerede scoret to mål i de to foregående kampe i VM-slutrunden i Rusland, inden klubkammeraten Paulinho fandt vej til netmaskerne mod Serbien.

- Jeg ser altid efter muligheder i spillet, hvor jeg endelig fandt mine muligheder foran målet efter en fantastisk aflevering fra fænomenet Coutinho, sagde Paulinho ved pressekonferencen efter Serbien-kampen.

Brasiliens næste opgave bliver Mexico i ottendelsfinalen - en kamp som spilles på mandag den 2. juli klokken 16:00. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


VM: Coutinho udligner Pele-rekord

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder