Annonce


Annonce

Annonce

Casemiro: Busquets er den bedste

Nyheder - 29. juni 2018




Der har altid været et bestemt had mellem Real Madrid og FC Barcelona. Hadet kan dateres helt tilbage til dengang, Franco var landets konge, hvor Real Madrid, i manges øjne, fik særbehandling af den spanske regering.

Hadet har dog aldrig betydet ubetinget mangel på respekt udenfor banen for en spiller på det rivaliserende hold, og det var den madrilenske brasilianer, Casemiro t,idligere i dag et stærkt bevis på.

På en pressekonference forud for Brasiliens VM-kamp mod deres mexicanske naboer, kom Casemiro blandt andet ind på Sergio Busquets.

- Sergio Busquets er den bedste defensive midtbanespiller i verden, forklarer brasilianeren.

På trods af det traditionelle had de to klubber imellem, vil respekten fortsat være gensidig. Barça-legenden, Xavi, har også tidligere rost Casemiro for at gøre 'det beskidte arbejde' på midtbanen, og spanieren erkendte dengang også, at det ikke er en rolle, Xavi selv ville have kunne varetaget, grundet deres forskellige spillestile.

Piqué, Lucas Vasquez og Marco Asensio har også været set sammen udenfor banen, hvor de har haft det sjovt sammen, foruden Cristiano Ronaldo og Lionel Messis respekt for hinanden, på trods af, at begge er nøglefiguranter for deres respektive rivalhold.

I samme runde som Brasilien møder Mexico, krydser Spanien klinger med de russiske værter, og her vil altså både Piqué og Iniesta, blandt andre, figurere, foruden den tidligere Real Madrid-fans, Denis Cheryshev, som nu er nøglefigur hos Den Guie Ubåd i Villarreal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Casemiro: Busquets er den bedste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder