Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona diskuterer Robertos position

Truppen - 1. juli 2018Barcelona diskuterer Robertos position

Er Sergi Roberto højreback eller midtbanespiller? Spørgsmålet kan diskuteres - og det gør ledelsen og trænerteamet i FC Barcelona da også. Lige nu ved Sergi Roberto ikke om han til næste sæson skal spille på backpladsen eller længere fremme.

Både Nelson Semedo og Aleix Vidal er fortsat i truppen og selvom Vidal i høj grad rygtes væk, så er intet sikkert endnu. Lokale catalanske medier erfarer, at hvis man ikke finder en køber til Vidal, så skal han i næste sæson agere backup for Nelson Semedo, som skal køres fast ind som højreback mens Sergi Roberto rykker op på midtbanen.

Lige nu er Roberto på ferie sammen med blandt andet Marc Bartra. Han har ingen anelse om hvilken position han skal spille når han vender tilbage, og det er ganske uhørt, da han netop skal i gang med sin sjette sæson fulde sæson på førsteholdet. Før det spillede han et par kampe i løbet af tre sæsoner før han i 2013/2014 sprang fra at spille 4-5 kampe på førsteholdet til 27.

I sidste sæson var spørgsmålet det samme, men Valverde trykkede hårdt på speederen: Roberto som højreback, Semedo som backup og Vidal som en alt muligt-mand i højre side af banen. Noget, som kun gav ham spilletid i 15 La Liga-kampe samt 10 løse kampe fordelt over de andre turneringer. Hans kampe var primært som indhopper.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder