Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic sendte Danmark ud af VM

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 1. juli 2018


Rakitic sendte Danmark ud af VM

Ivan Rakitic og Kroatien mødte søndag aften Danmark ved VM og her var der tale om en ekstremt spændende kamp. Danmark kom i front allerede efter et minut ved Zanka, men bare to minutter senere kom Mandzukic på tavlen og udlignede til 1-1.

Danmark havde stor ære af kampen og var tæt på i rigtig mange omgange mens Kroatien forsøgte at komme ind i kampen, men Modric og Rakitic på midtbanen formåede aldrig for alvor at sætte sit præg på opgøret. Efter 90 minutter endte det 1-1 og dermed gik kampen ud i forlænget spilletid. I den ordinære spilletid var det dog Danmark, som var tættest på og som overordnet set havde et godt tag på nogle trætte kroater.

I den forlængede spilletid skiftede de to nationer til at styre begivenhederne, men med bare tre minutter igen gik der et chok gennem Danmark, da Zanka så sig nødsaget til at begå straffespark på Ante Rebic, som var blevet sendt alene igennem og efterfølgende afdrible Schmeichel. Kasper Schmeichel valgte dog den rigtige side og reddede Luka Modric' forsøg fra pletten og holdt dermed Danmark i live frem til straffesparkskonkurrencen, som var en blandet fornøjelse indtil Ivan Rakitic satte den sidste bold i netmaskerne og sikrede billetten videre for Kroatien.

Straffespark
Eriksen: Brændt (0-0)
Badelj: Brændt (0-0)
Kjær: Mål (0-1)
Kramaric: Mål (1-1)
Krohn-Dehli: Mål (1-2)
Modric: Mål (2-2)
Schøne: Brændt (2-2)
Pivaric: Brændt (2-2)
Jørgensen: Brændt (2-2)
Rakitic: Mål (3-2)
Læs også
- Rakitic og Alba skal passe på i aften
- Rakitic: Vi er alle glade for Valverde
- Rakitic' kanonhug kåret som gruppespillet bedste
- Rakitic og Lenglet i diskussion mod PSV
- Medie: Rakitic ude i op til tre uger


Ugens mest læste

Seneste nyheder