Annonce


Annonce

Annonce

Barca går stille med dørene efter Griezmann-sagen

Transfermarked - 3. juli 2018




Siden Antoine Griezmann i en dokumentar slog fast, at han bliver i Atletico Madrid, har FC Barcelona i den grad holdt kortene tæt til sig. Nærmest ingen historier er sluppet ud til medierne udover, at Clement Lenglet er meget tæt på et skifte - noget han også var i løbet af Griezmann-sagen.

Barcelona er dybt skuffet over udviklingen i Griezmann-sagen og der er ingen tvivl om, at de ønsker at gå stille med dørene for at fjerne fokus fra deres arbejde på transfermarkedet. Der kommer ingen ord fra klubben omkring transfermarkedet eller den nye sæson og medierne er nærmest gået i stå i forhold til at rygte spillere til klubben.

Chelseas Willian har sporadisk været fremme, men det har også været det eneste, som medierne har kunne fortælle om. Christian Eriksen, Thiago og Pjanic, som alle har været rygtet til FC Barcelona, har der ikke været talt om længe nu - og det er der altså en god grund til.

Klubben ønsker at holde lav profil mens der arbejdes hårdt på de indre linjer. De er klar over, at alle offentlige træk kan øge priserne på spillerne og samtidig ønsker de ikke at løbe ind i samme type fælde, som det skete med Griezmann. Selvom franskmanden længe kendte til sin fremtid, så var det ikke før dokumentaren blev vist, at Barcelona kendte til svaret.

Hvor længe Barcelona kan holde kortene tæt til sig bliver spændende at følge. I søndags indledte man officielt den nye sæson og mens Lenglet bestemt ikke regnes for at være transfervinduets store profil i Barcelona, så forventes der snart at dukke vedvarende historier op om en stjernespiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca går stille med dørene efter Griezmann-sagen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder