Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Juventus vil have Paulinho

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 3. juli 2018


Avis: Juventus vil have Paulinho

Paulinho startede som lyn og torden i FC Barcelona og har været stabil under VM for Brasilien. Han forventes at vende tilbage til FC Barcelona efter VM, men i øjeblikket nævnes Juventus som en seriøs kandidat til at snuppe hans underskrift i løbet af transfervinduet.

Ifølge italienske La República, så er Juventus klar til at indløse Paulinhos frikøbsklausul på 40 millioner euro. Gør de det, så kan Paulinho selv bestemme om han vil skifte - men intet tyder på, at han er interesseret i at skifte væk, da han fik godt med spilletid i FC Barcelona og samtidig faldt ekstremt hurtigt til.

Juventus' ønske er, at købe Paulinho fri, og selvom 40 millioner euro i dagens fodbold ikke er mange penge, så håber den italienske storklub, at de kan forhandle prisen ned med FC Barcelona. Det beretter AS.

Det var Paulinhos agent, som præsenterede FC Barcelona for et tilbud, som han havde fået. I dag er det så kommet frem, at det er Juventus, der har afsendt tilbuddet og spørgsmålet er nu om Barcelona er klar til at lade brasilianeren smutte.

29-årige Paulinho har spillet 59 kampe siden starten af sidste sæson og scoret 13 mål med to assist til følge.
Læs også
- Video: Paulinho var på besøg
- Paulinho-skifte: Nu får Barca 50 millioner euro
- Utilfreds Valverde: Paulinho-exit var forkert
- Barca bekræfter: Paulinho udlejet til Guangzhou
- Officielt: Paulinho skifter til Guangzhou


Ugens mest læste

Seneste nyheder