Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Syv Barca-spillere lever fortsat ved VM

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 4. juli 2018


Syv Barca-spillere lever fortsat ved VM

Hele fem ud af de resterende otte nationer ved VM har en spiller med fra FC Barcelona. Lige nu bliver der gjort klar til kvartfinalerne som afvikles fredag og lørdag og det er altså en kendsgerning, at chancen for at en Barcelona-spiller vinder VM er stor.

Uruguay med Luis Suárez møder Frankrig med Dembélé og Umtiti. Uanset vinderen, så vil Barcelona altså være repræsenteret i semifinalen. Her står enten Belgien eller Brasilien klar og med henholdsvis Vermaelen samt Coutinho og Paulinho er der altså uanset omstændighederne mindst én Barca-spiller med i finalen.

I den anden gruppe er der kun ét ud af fire hold, som har en Barca-spiller med sig. Rusland slog nemlig Spanien mens England i aftes slog Colombia. Dermed blev i alt fire Barca-spillere elimineret. Rakitic og Kroatien slog Danmark og derfor er det kun Rakitic, som i den anden gruppe repræsenterer FC Barcelona.

Rusland møder Kroatien mens England møder Sverige. Vinderne af de to kvartfinaler mødes i semifinalen den 11. juli. Dagen inden spilles den anden semifinale, hvor der dystes om en plads i finalen den 15. juli. Bronzekampen afvikles den 14. juli.
Læs også
- Piqué: Kun at gå efter CL ville være selvmord
- VM-finalisterne misser sæsonstarten
- Frankrig vandt VM-finalen over Kroatien
- Nu kommer afgørelsen ved VM
- VM-finale: Odds 10 på Frankrig - odds 30 på Kroatien


Ugens mest læste

Seneste nyheder