Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vildt rygte: Barca jagter FCK-målmand

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 4. juli 2018


Vildt rygte: Barca jagter FCK-målmand

Den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, har nærmest optrådt som en stående mur mellem stængerne for det danske landshold - men det samme har FCK´s målmand, Robin Olsen, for det svenske landshold, hvor sidstnævnte målmand nu har vækket FC Barcelonas interesse.

Ifølge spanske SPORT er FC Barcelona angiveligt på jagt efter den svenske landsholdsmålmand, som indtil videre kun har lukket to mål ind i Sveriges fire kampe ved VM-slutrunden i Rusland - en præstation som nu har bragt svenskerne helt frem til kvartfinalerne, hvor England venter på søndag.

Præstationer er naturligvis ikke gået ubemærket hen i det store udland, hvor Robin Olsen nu kan se frem til et større klubskifte efter at FCK´s faste målmand efter sigende jagtes af de spanske mestre fra FC Barcelona.

For ifølge mediet er Barca parate til at skille sig af med den hollandske reserve, Jasper Cillessen, og her skulle Robin Olsen være det perfekte alternativ i en reservekeeper til Barcas tyske målmand, Marc-Andre Ter Stegen.

FC København har ligeledes sikret sig målmanden, Jesse Joronen, fra Horsens, som skifter til hovedstaden til vinter, hvor Joronen skal kæmpe med om pladsen som førstekeeper.


Ugens mest læste

Seneste nyheder