Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hvad sker der med Clement Lenglet?

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 5. juli 2018


Hvad sker der med Clement Lenglet?

Clement Lenglet har længe været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona og selvom vi har passeret den 1. juli, så er der endnu ingen afgørelse i transfersagen, selvom det var ventet, at handlen ville blive bekræftet den 1. juli. Spørgsmålet er, hvad Barcelona i øjeblikket pønser på.

I første omgang håbede FC Barcelona på, at de kunne forhandle med Sevilla, så de kunne få bragt prisen på Lenglet ned. Prisen lyder i øjeblikket på 35 millioner euro svarende til forsvarsspillerens frikøbsklausul, men i første omgang var Barcelona ikke klar til at indløse frikøbsklausulen.

I stedet forsøgte de at forhandle med Sevilla, men her blev der lukket af ved kasse 1, og Sevilla har siden bekræftet, at hvis Barcelona vil have Lenglet, så bliver de nødt til at købe ham fri. Det er netop her, at sagen er nået til. Barcelona ved, at de kan hente Lenglet ved at købe ham fri, men som så ofte set, så går det langsomt med at finde frem til en beslutning, da også andre faktorer i transfermøllen skal gå op i en højere enhed.

Lenglets personlige vilkår med Barcelona skulle være på plads ifølge Mundo Deportivo og selvom Sevilla har meldt ud, af Lenglet ikke er til salg, så kan de - som de selv hæfter sig ved - ikke gøre noget, hvis Barcelona vælger at indløse hans frikøbsklausul.

3,5 millioner euro ud af de i alt 35 millioner euro går til Lenglets tidligere klub, Nancy.
Læs også
- Piqué og Lenglet har fundet godt sammen
- Rakitic og Lenglet i diskussion mod PSV
- Stem: Lenglet eller Umtiti mod Atletico Madrid?
- Lenglet: Derfor afviste jeg Juventus
- Lenglet har løst Barcelonas dyre problem


Ugens mest læste

Seneste nyheder