Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Uenighed om Supercup-finalen

Spansk Supercup: Af BarcelonaFC.dk - 6. juli 2018


Officielt: Uenighed om Supercup-finalen

Natten til fredag kom det spanske fodboldforbund med en noget opsigtvækkende udmelding. I løbet af torsdagen havde der nemlig været møde og her foreslog det spanske fodboldforbund, at man spillede den spanske Supercup over én kamp i stedet for de normale to.

Omstændighederne gør, at kalenderen er ekstremt presset og det derfor har været svært at finde plads til to kampe. Derfor blev det foreslået, at finalen blev afvikles over én kamp. FC Barcelona og Sevilla havde frem til midnat (i går) at komme med deres beslutning og her valgte FC Barcelona at acceptere én kamp, mens Sevilla holdt fast i, at finalen skal afvikles over to kampe.

På grund af uenighederne, så vil det spanske fodboldforbund nu gå videre til bestyrelsen, som skal tage en endelig beslutning. Selve mødet afholdes nu på mandag; forbundet håber på, at kampen kan afvikles den 12. august, hvilket de to klubber fik at vide i forbindelse med forslaget om at spille finalen over én kamp.

FC Barcelona er i finalen for at have vundet La Liga mens Sevilla er med fordi de var finalister i sidste sæsons Copa del Rey. Den turnering vandt Barcelona også og derfor bliver Supercup-modstanderen altså den tabende finalist.

De to klubber tjener ikke nær så mange penge ved at spille finalen over én kamp, og det rammer hårdest for Sevilla, som ellers havde udsolgt til deres hjemmekamp mod Barcelona. Billetindtjeningen taber de hvis kampen afvikles over én kamp og derfor har de valgt at takke nej til det.
Læs også
- Video: Messi viste Supercuppen frem
- Supercup-optakt: Sevilla-FC Barcelona
- Video: Messis Supercup-mål mod Sevilla
- Officielt: VAR bliver sat i brug i Supercupfinalen
- TV3 Sport viser Supercup-finalen på søndag


Ugens mest læste

Seneste nyheder