Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez stikker til Griezmann

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 6. juli 2018


Suárez stikker til Griezmann

Antoine Griezmann har haft en uruguayansk træner, han har spillet sammen med mange uruguayanere og grundet hans tilstedeværelse blandt uruguayanere har han taget noget at kulturen til sig. Det bekræftede Uruguay-spilleren Gimenez, som spiller sammen med Griezmann i Atletico Madrid.

Som optakt til Uruguay mod Frankrig fortalte Griezmann hvordan han nærmest følte sig som halv uruguayaner, men den falder Luis Suárez slet, slet ikke for - uanset om Suárez' holdkammerat på landsholdet deler samme mening som den franske angriber.

- Uanset hvor meget han siger, at han er halv uruguayaner, så er han fransk. Han kender slet ikke til følelsen af at komme fra Uruguay. Han kender slet ikke til dedikationen eller den indsats man skal sætte for dagen i håbet om at klare sig som fodboldspiller blandt så få mennesker. (3,4 millioner mennesker i Uruguay, 67 millioner mennesker i Frankrig).

- Han kan have vaner, som alle har; som hans måde at tale på, men bestemt ikke følelsen. Vi føler noget helt andet. Jeg aner ikke, hvad han tænker, Men dette er VM og her er der en helt anden mentalitet. For os er det her en helt speciel kamp; jeg aner ikke om det er noget specielt for ham, kommer det skarpt fra Luis Suárez, som aldrig har lagt skjul på, hvor meget han elsker Uruguay.

Uruguay møder Frankrig i dag klokken 16.00. Vinderen møder Brasilien eller Belgien.
Læs også
- Costa og Griezmann i infight: Tog Umtitis side
- Bedste stats: Messi vs Griezmann
- Griezmann: Vil ikke spille under Messi
- Griezmann: Derfor lavede jeg en dokumentar
- Griezmann: Det var ikke let at sige nej til Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder