Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona annoncerer skifte, men sletter igen

Transfermarked: Af Omar Nabil Hawwash - 6. juli 2018


Barcelona annoncerer skifte, men sletter igen

Midt i et transfermarked, hvor Barcelona har været kædet med køb af mange forskellige navne, såsom Willian, di Maria, Frenkie de Jong og Arthur Melo, har der ikke været særligt meget fokus på salg. Det kom der dog i dag, da Barcelona lavede en smutter på det kinesiske sociale medie Weibo.

Her annoncerede klubben nemlig, at Paulinho Bezerra, som klubben hentede i sommers for 40 millioner euro, var blevet lejet ud til Guangzhou Evergrande, spillerens tidligere klub, med en købsobligation efter lejemålet er slut.

Det ville ikke være første gang, at Barcelona udgiver noget før tid, og sletter lige efter, hvor det så efterfølgende viser sig at være sandt.

Ligeledes melder SPORT, at både spilleren og klubben er enige om, at skiftet til Guangzhou ville være bedst for spilleren, og klubben har således et tilbud på 50 millioner euro for brasilianeren på bordet.

Lejemålet ville sandsynligvis lyde på et halvt år, hvorefter den kinesiske sæson slutter, og deres finansielle situation ville gøre dem i stand til at købe spilleren, deraf købsobligationen.

Om Paulinho er i Barcelona, når forsæsonen starter, er derfor fortsat uvist.
Læs også
- Video: Paulinho var på besøg
- Paulinho-skifte: Nu får Barca 50 millioner euro
- Utilfreds Valverde: Paulinho-exit var forkert
- Barca bekræfter: Paulinho udlejet til Guangzhou
- Officielt: Paulinho skifter til Guangzhou


Ugens mest læste

Seneste nyheder