Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur bekræfter: Jeg kommer til Barcelona

Transfermarked: Af Omar Nabil Hawwash - 6. juli 2018


Arthur bekræfter: Jeg kommer til Barcelona

Der har været meget snak om mange transferemner for Barcelona, men specielt to har hæftet sig godt fast: Clement Lenglet, og Arthur Melo.

Førstnævnte er man endnu usikker på, men Arthur Melo kunne i dag bekræfte, at han skifter til Barcelona allerede i weekenden.

Det bekræftede spilleren igennem en pressekonference, som han holdte sammen med klubbens sportsdirektør, André Zanotta, og klubbens direktør, Deco Nascimento.

- Jeg ville gerne holde den her sidste pressekonference, for den kærlighed jeg har for skørheden i Gremio, begynder spilleren.

- Jeg har haft syv år fyldt med kamp, og Gremios stadion er stadigvæk en af mine absolut yndlingssteder at være i. Jeg vil for altid være taknemmelig til alle medlemmerne af Gremio (ledere, spillere og fans, red.), forklarer han og fortsætter:

- Det her er en drøm der går i opfyldelse. Jeg vil bare gerne sige tak til jer allesammen. Det her er et 'på gensyn', ikke et 'farvel'. Jeg håber at komme tilbage en dag, og jeg er meget stolt af at forlade klubben ud af hoveddøren. Jeg har været her siden jeg var 14 år gammel.

Han udtrykker desuden sin glæde over, at handlen har været meget transparent og tydelig for alle de involverede parter, og fortæller at handlen har været god for alle parterne.

- Barcelona er dem, der bad om at fremskynde mit skifte, for at få mig her til sommer. Jeg deltog ikke i forhandlingerne, og deltog heller ej direkte i mit skifte. Det hele ligger de to klubber imellem, forklarer han, og bekræfter dernæst hvornår skiftet finder sted:

- Min rejse til Barcelona kommer nok til at finde sted her i weekenden. Jeg er meget glad for at kunne tage trøjen af en klub jeg har drømt om at spille for, på. Det er den største klub i verden.

Arthur slutter, rørt, og med en ødelagt stemme:
- Gremio vil stadigvæk have et godt hold uden mig, og det vil de fortsætte med.

André Zanotta og Deco var som sagt også med til pressemødet, og Zanotta bekræftede, at Gremio overvejer at deltage i Joan Gamper-trofækampen i 2019:

- Jeg kan ikke tale om tallene (hvad angår handlen, red.) i detaljer, fordi der vil være problemer i forhold til tavshedspolitikken. De afventer en betaling, og der er derudover en ekstrabetaling. Der er en mulighed for, at vi kan deltage i Joan Gamper-trofæet i 2019. Hvis ikke vi gør det, vil en kompensation finde sted, fortæller Zanotta.

Deco slutter af med at rose Arthur:

- Arthur er et produkt af de metoder vi grundlæggende bruger i Gremio; metoderne implementerede vi i 2010. Nye 'Arthur'er' vil fortsat dukke op.

Arthur kommer altså til klubben i weekenden, og burde blive præsenteret inden længe - sandsynligvis i starten af den kommende uge.

Benvingut, Arthur! Velkommen, Arthur!


Ugens mest læste

Seneste nyheder