Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Belgien slog Brasilien ud af VM

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 6. juli 2018


Belgien slog Brasilien ud af VM

Brasilien og Belgien mødtes i kvartfinalen ved VM fredag aften og her var der lagt op til en regulær lækkerbiske - med Paulinho og Philippe Coutinho i startopstillingen. De to Barcelona-spillere kunne dog ikke gøre noget mod Thomas Vermaelens Belgien.

Fra bænken kunne Vermaelen se Fernandinho score selvmål efter et lille kvarter og efter en halv times spil diskede Belgien op med endnu et smukt kontramål efter opgøret mod Japan; hurtigt spil op i banen dirigeret af Lukaku og afsluttet knaldhårdt af Kevin De Bruyne, som sendte bolden i mål til 2-0.

I anden halvleg var det naturligt nok Brasilien, som sad på kampen i jagten på et mål og de fik masser af fart og energi fra Douglas Costa, men det lykkedes kun én gang at nedbryde belgierne; Coutinho vippede kuglen ind til Augusto, som pandede kuglen i mål.

Selvom Brasilien havde flere nærgående forsøg og var tæt på en udligning, så var det Belgien, som kunne booke en semifinalebillet til kampen mod Frankrig.

Tidligere på dagen blev Luis Suárez og Uruguay slået ud af VM af netop Frankrig. Dermed er Thomas Vermaelen videre med Belgien mens Umtiti og Dembélé også er videre. Netop Frankrig og Belgien mødes i næste opgør.

I morgen skal Sverige møde England klokken 16.00 mens Kroatien dyster med VM-værterne fra Rusland klokken 20.00.
Læs også
- Suárez og Uruguay tabte til Arthur og Brasilien
- Brasilien slog Argentina i Saudi Arabien
- Arthur, Coutinho og Malcom udtaget for Brasilien
- Arthur fik debut i Brasiliens sejr mod USA
- Brasilien slog Kroatien i testkamp inden VM


Ugens mest læste

Seneste nyheder