Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Paulinho indrømmer: Har tilbud fra to klubber

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 7. juli 2018


Paulinho indrømmer: Har tilbud fra to klubber

Inden Brasilien i aftes spillede mod Belgien kom det frem i de spanske medier, at Paulinho har modtaget to bud - ét fra Kina og ét fra Juventus. Efter Brasiliens VM-exit erkendte Paulinho, at det nu har tid til at tale med sine repræsentanter om de to tilbud.

- Jeg tager nu til Barcelona for at tale med mine repræsentanter om situationen. Jeg har et tilbud fra Kina og en anden klub. Det er ikke sikkert, at jeg skifter fra Barcelona. Vi skal tale om det, kom det klart fra Paulinho.

Under VM er der ingen grund til at tale om fremtiden, da spillerne fokuserer på den næste kamp, men da Brasilien i går røg ud af VM valgte Paulinho altså at erkende de to tilbud og spørgsmålet er nu om det hele går op i en højere enhed som kan betyde et farvel til brasilianeren.

Han landede for et års tid siden i Barcelona, som købte ham i Evergrande for 40 millioner euro. Et overraskende skifte til en noget høj pris - men Paulinho har vist sig at være en rigtig god spiller for FC Barcelona og noget tyder på, at klubben endda kommer fra handlen med profit.

Det vurderes nemlig at en kinesisk klub er klar til at betale 10 millioner euro for Paulinho hvilket med al sandsynlighed er sidste gang, at Barcelona får så højt et bud på ham. Derfor er det sandsynligt, at et skifte kommer på tale.
Læs også
- Video: Paulinho var på besøg
- Paulinho-skifte: Nu får Barca 50 millioner euro
- Utilfreds Valverde: Paulinho-exit var forkert
- Barca bekræfter: Paulinho udlejet til Guangzhou
- Officielt: Paulinho skifter til Guangzhou


Ugens mest læste

Seneste nyheder