Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic sendte igen Kroatien videre ved VM

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 7. juli 2018


Rakitic sendte igen Kroatien videre ved VM

England slog Sverige og dermed var modstanderen allerede fundet, da værterne fra Rusland og Kroatien mødtes i kvartfinalen lørdag aften. Kampen på Fisht Stadium bar ikke præg af flot spil, men der blev fightet godt fra begge sider.

Rusland valgte at stå længere tilbage i banen og lade Kroatien diktere spillet og det gav pote efter en halv time, da Denis Cheryshev med et forrygende hug med venstrebenet sendte kuglen op i krogen til 1-0. Dermed kunne russerne stille sig længere tilbage i banen og lukke af for kroaterne.

Men ligesom mod Danmark, så kom Kroatien hurtigt tilbage igen. Under 10 minutter senere stod der nemlig 1-1, da Andrej Kramaric pandede Mario Mandzukic' indlæg i kassen og sikrede 1-1 ved pausen.

Kroatien bankede gevaldigt på i anden halvleg mens Rusland satsede på omstillinger. Tættest på var Kroatien dog, da de måtte se stolpen tage af undervejs i anden halvleg. Uden yderligere mål skulle de to mandskaber ud i to gange 15 og her trak Kroatien det længste strå - lignede det længe.

Efter 101 minutter nettede Domagoj Vida nemlig til 2-1 og dermed brød jublen ud på den kroatiske bænk og blandt spillerne inde på banen. Men med fem minutter tilbage af den forlængede spilletid hoppede Fernandez op på et frisparksindlæg og satte hovedet på bolden og scorede til 2-2. Dermed skulle det hele afgøres på fra pletten.

Straffesparkskonkurrence
Smolov: Brændt (0-0)
Brozovic: Mål (0-1)
Dzagoev: Mål (1-1)
Kovacic: Brændt (1-1)
Fernandes: Brændt (1-1)
Modric: Mål (1-2)
Ignashevich: Mål (2-2)
Vida: Mål (2-3)
Kuzyayev: Mål (3-3)
Rakitic: Mål (3-4)

Kroatien skal nu møde England i semifinalen. Den nation, som går videre til finalen af de to, møder enten Belgien eller Frankrig.
Læs også
- Frankrig vandt VM-finalen over Kroatien
- VM-finale: Odds 10 på Frankrig - odds 30 på Kroatien
- Rakitic og Kroatien er i VM-finalen
- Kroatien og Rakitic slog Argentina og Messi
- Brasilien slog Kroatien i testkamp inden VM


Ugens mest læste

Seneste nyheder