Annonce


Annonce

Annonce

Neymar vil have Suárez i PSG

Transfermarked - 8. juli 2018




Neymar er en spiller, der ikke er særlig vellidt i Barcelona, efter sit mediestunt i sommers, hvorefter han skiftede til Paris Saint-Germain for et meget iøjefaldende beløb på 220 millioner euro, ved at bryde sin frikøbsklausul hos catalanerne.

Siden sit skifte til Paris har han fået en god start i det franske, men spilleren fik en skade hen mod slutningen af sæsonen, og havde da også i løbet af sæsonen haft problemer med flere af spillerne, og specielt Luis Suárez' landsholdskammerat, Edinson Cavani. Der gik på daværende tidspunkt rygter om, at brasilianeren ønskede Cavani ud af klubben, men de rygter blev dæmpet hen mod slutningen af sæsonen.

Neymars VM har ikke været just imponerende, og Brasilien røg også ud af VM i fredags, da de spillede mod et stærkt Belgien-hold, der besejrede Brasilien 2-1, i en kamp hvor Neymar fik meget kritik for at forsøge at holde et onemanshow, lidt for mange gange.

Nu er snakken omkring Neymar og Cavani dog igen i gang, og ifølge SPORT ønsker Neymar denne gang at hente Luis Suárez til Paris, og ønsker Cavani ud af klubben, da han anser Suárez som værende en 'vinder', i forhold til Cavani.

Barcelona ønsker dog ikke at sælge spilleren, og specielt ikke til en direkte rival, så Neymar får højst sandsynligt ikke sit ønske opfyldt.

Siden Neymars afgang har Barcelona fået tre brasilianere til klubben, Phillipe Coutinho fra Liverpool, Rafinha tilbage fra sit lejemål fra Inter Milan, og senest Arthur, hvis rejse til Barcelona bliver udskudt med mindst to dage, efter at skiftet blev annonceret af hans snart tidligere klub, Gremio . Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar vil have Suárez i PSG

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder