Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

På onsdag starter den nye sæson

International Champions Cup: Af BarcelonaFC.dk - 8. juli 2018


På onsdag starter den nye sæson

FC Barcelona-spillerne vender hjem fra sommerferie på onsdag og så går den nye sæson ellers i gang. Det er ikke alle spillere, som vender hjem. Kun de spillere, som ikke har deltaget ved VM, vender hjem på onsdag. Resten af spillerne kommer dryssende tilbage alt efter hvor langt ved VM de kom med deres nation.

På onsdag står den på lægetjek for at se, hvor spillerne står inden sæsonen bliver sparket i gang. På torsdag er der planlagt to træningspas og dermed bliver der altså lagt hårdt ud, så spillerne er klar til den kommende tour.

Fra den 24. juli begynder touren, som indeholder tre kampe på amerikansk jord før truppen er tilbage i Barcelona den 4. august. Barcelona møder Tottenham, AS Roma og AC Milan på deres amerikanske tour og det er altså disse kampe, som skal hjælpe Ernesto Valverdes tropper i form forud for en hård sæson.

Kampene er en del af International Champions Cup, som er en venskabelig turnering, hvor flere storhold deltager. Barcelona vandt turneringen sidste sæson; her slog de Juventus med 2-1, Manchester United med 1-0 og Real Madrid 3-2. Neymar var i spillehumør i disse kampe og det var netop på det tidspunkt, at alle rygterne om et skifte til Paris SG for alvor tog til. Forhandlingerne stod på midt under sidste sæsons tour og kort efter blev skiftet til den franske klub en kendsgerning.

Barcelona har endnu ikke meldt ud hvilke spillere der rejser med til USA.
Læs også
- TV2 Sport viser Sevilla - FC Barcelona
- Olympique Lyon 0-0 FC Barcelona
- FC Barcelona øger forspringet i La Liga
- Bød FC Barcelona på Fernando Llorente?
- Athletic Bilbao 0-0 FC Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder