Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Paulinho skifter til Guangzhou

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 8. juli 2018


Officielt: Paulinho skifter til Guangzhou

Så er det bekræftet. Efter én sæson i FC Barcelona skifter Paulinho til sin tidligere kinesiske klub Guangzhou Evergrande. Det bekræfter den kinesiske klub søndag aften på sin officielle hjemmeside med et stort banner af brasilianeren.

FC Barcelona har endnu ikke meldt noget ud om skiftet, men Guangzhou Evergrande har med et stort banner af Paulinho og teksten 'Welcome Back' bekræftet, at han er tilbage på kinesisk grund. Desuden bekræfter den kinesiske klub, at der er tale om et lejeophold på ét år.

De fleste medier har i løbet af de seneste få dage ellers meldt om et permanent skifte som indbringer FC Barcelona 50 millioner euro, men kineserne bekræfter altså at der kun er tale om et lejeophold.

Med Paulinhos skifte har FC Barcelona nu en åben plads til Arthur, da der nu er en fri plads til en ikke EU-spiller. Det kan være grunden til, at klubben har holdt bekræftelsen af Arthur hen.

Paulinho spillede med i 21 La Liga-kampe, 5 Champions League-kampe samt fire i Copa del Rey. Under VM spillede han 5 kampe før Belgien blev endestationen for Brasilien.
Læs også
- Video: Paulinho var på besøg
- Paulinho-skifte: Nu får Barca 50 millioner euro
- Utilfreds Valverde: Paulinho-exit var forkert
- Barca bekræfter: Paulinho udlejet til Guangzhou
- Muligt skifte: Paulinho tog privatflyet til Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder