Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca bekræfter: Paulinho udlejet til Guangzhou

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 8. juli 2018


Barca bekræfter: Paulinho udlejet til Guangzhou

Det tog sin tid, men FC Barcelona har sent søndag aften bekræftet, at Paulinho er blevet udlejet til kinesiske Guangzhou Evergrande. Den kinesiske klub skrev klart på sin hjemmeside klokken 20.00, at de har lejet Paulinho, men samtlige medier skrev, at Paulinho var blevet solgt for 50 millioner euro. Det er han ikke.

FC Barcelona skriver:
- Den brasilianske midtbanespiller får én sæson i Guangzhou Evergrande. Den kinesiske skal herefter købe ham.

Dermed er det på plads. Paulinho er blevet udlejet til Guangzhou Evergrande og ikke solgt, og derfor modtager FC Barcelona - som det ser ud - ikke 50 millioner euro, som mange ellers havde ventet, så klubben fik flere penge at handle med i indeværende transfervindue. Barcelona skriver dog, at kineserne skal købe ham efter den ene sæson jf. aftalen i forhandlingerne. Inter skulle egentlig også købe Rafinha denne sommer i forhold til aftalen man lavede i januar, men italienerne har på mærkværdigvis bakket ud af aftalen, så man kan aldrig vide sig sikker.

Paulinho fortsætter dermed i kinesiske fodbold og ventes helt klart at blive solgt til næste sommer. Hans afsked med FC Barcelona betyder, at der åbnes op for en ikke-EU spiller hvilket med stor sandsynlighed gør plads til brasilianske Arthur.

Paulinho i FC Barcelona
49 kampe
27 som starter
35 sejre
13 uafgjorte
1 nederlag (Copa del Rey)
9 mål
2 assists
4 gule kort (0 røde)
2 trofæer: La Liga og Copa del Rey

OPDATERET
Barcelona har siden ændret deres udmelding og skiftet den fra ‘Guangzhou skal købe Paulinho om et år’ til at ‘Guangzhou har efterfølgende muligheden for at købe Paulinho’
Læs også
- Video: Paulinho var på besøg
- Paulinho-skifte: Nu får Barca 50 millioner euro
- Utilfreds Valverde: Paulinho-exit var forkert
- Officielt: Paulinho skifter til Guangzhou
- Muligt skifte: Paulinho tog privatflyet til Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder