Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bombe: PSG byder 2 milliarder kr. for Coutinho

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. juli 2018


Bombe: PSG byder 2 milliarder kr. for Coutinho

PSG er i gang igen. For et år siden på samme tidspunkt viste PSG interesse for Neymar og efter nogle intense uger med voldsomme historier, rygter og masser af snak, skiftede Neymar til PSG den 3. august 2017. Nu vil PSG lave samme nummer med Philippe Coutinho.

Det er Mundo Deportivo, som mandag morgen breaker nyheden. De erfarer, at PSG vil hente Coutinho til PSG for intet mindre end 270 millioner euro (2 milliarder danske kroner). Ifølge mediet har PSG sendt tilbuddet direkte til Coutinhos agent og ikke til Barcelona. Og det er der en god grund til.

PSG vil roligt vise sin interesse frem og forsøger at lave et par genveje i håbet om, at de senere kan forhandle med FC Barcelona. De ønsker nemlig ikke at købe Coutinho fri - han koster 400 millioner euro (frikøbsklausul; svarende til 3 milliarder danske kroner). PSG-håbet er, at overbevise Coutinho om et skifte, så han viser interesse i at skifte og Barcelona dermed bliver nødt til at gå ind i forhandlinger, da de ellers vil holde på en utilfreds spiller.

Cristiano Ronaldo er godt på vej til Juventus og det efterlader et tomrum i Real Madrid og det er PSG bange for, da Neymar kunne blive fristet til at rykke til Bernabeu og efterlade et andet hul i PSG. Men PSG forsøger at komme på forkant med situationen: De vil sikre, at Neymar bliver i PSG ved at hente hans gode ven Coutinho til klubben. Netop Neymar og Coutinho viste fremragende forståelse for hinandens spil under VM selvom det ikke var nok til at sende Belgien ud.

Da Coutinho for lidt over et halvt år siden rykkede fra Liverpool til Barcelona var det ikke kun det catalanske bud, som han havde på bordet. PSG var også dengang interesseret i Coutinho, men brasilianeren holdt fast i sit ord om at han kun ville skifte til Barcelona hvis han skulle væk fra Liverpool.

Overordnet set ligner det en umulig transfer for PSG. Enten skal de overbevise Coutinho om et skifte og derefter betale ham fri med 3 milliarder kroner, eller også kan de glemme det hele: Barcelona går næppe frivilligt ud i forhandlinger. Det eneste scenarie, som kan få Barcelona ud i forhandlinger er hvis Coutinho dukker op på Bartomeus kontor og tydelig viser sin utilfredshed ved at være i klubben og derfor ønsker at skifte.
Læs også
- Ser man endelig Coutinho på midtbanen i weekenden?
- Coutinho og Rakitic hagles ned efter en sløv indsats
- Stoichkov sender brev til Coutinho
- Messi gav sin lykkeamulet til Coutinho
- Coutinho: Jeg havde brug for sådan en kamp


Ugens mest læste

Seneste nyheder