Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Endelig viser et hold interesse for Douglas

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. juli 2018


Endelig viser et hold interesse for Douglas

Douglas kan nærmest købes for en slik. FC Barcelona har ingen planer med den brasilianske højreback, som tilbragte sidste sæson i portugisiske Benfica. Han vendte for nyligt tilbage til Barcelona for at planlægge den kommende tid med klubben.

Her blev der opsat et klart mål: At få solgt Douglas denne sommer. Men tilbuddene er svære at finde. Det er ikke mange klubber, som har vist interesse for Douglas og selv ønsker han ikke at vende hjem til Brasilien. Espanyol var kortvarigt inde i billedet, men de droppede al form for kommunikation med Barcelona.

Nu forlyder det i spanske medier, at Sivasspor har udvist interesse. De kæmpede en hård nedrykningsduel i den tyrkiske liga sidste sæson, men formåede at redde sig. Nu vil de ud og øge konkurrencen på holdet og her har de udset sig Douglas.

Sivasspor har allerede været i kontakt med FC Barcelona for at høre mere om Douglas' situation og selvom catalanerne ikke skal give alt væk gratis, så fik Sivasspor en god fornemmelse, da Barcelona næppe kan få meget for Douglas uanset omstændighederne. Douglas' kontrakt med FC Barcelona løber i yderligere én sæson.

Douglas er netop nu på sommerferie, men den slutter på onsdag når han vender tilbage til Barcelona for at indlede den nye sæson. Alt i mens forsøger klubben at finde ham en ny arbejdsgiver.
Læs også
- Officielt: Douglas udlejet til Sivasspor
- Douglas er tæt på tyrkisk klub
- Barcelona afviser Nantes-bud på Douglas
- Benfica ville af med Douglas sidste måned
- Endelig fik Douglas sin ligadebut


Ugens mest læste

Seneste nyheder