Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

En tung uge venter i Barcelona

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. juli 2018


En tung uge venter i Barcelona

FC Barcelona har endnu ikke rykket sig på transfermarkedet selvom rygterne har været mange. Men i denne uge forventes der at blive sat punktum for flere punkter og det kan gå hen og blive en noget tung uge, hvor overarbejde helt klart kommer på tale.

Først og fremmest åbnes den nye sæson på onsdag. Her møder flere spillere ind til lægetjek før der torsdag er planlagt to træningspas. Ernesto Valverde får altså den første gruppe spillere tilbage i denne uge og her er det vigtigt, at man fokuserer på at få en god indledning på den nye sæson.

Derudover skal der i bestyrelsen afholdes møder i forhold til den spanske Supercup, som er kommet ind i en ond cirkel. Faktisk så ond, at Sevilla i går blev nødt til at tage afstand fra alle de rygter, som kører. Sevilla slår fast, at den spanske Supercup er en finale, der afvikles over to kampe og derfor er deres ønske, at man også i år spiller den over to kampe.

Både Barcelona og fodboldforbundet havde ellers accepteret, at spille finalen over én kamp, da kalenderen bestemt ikke bidrager til en fornuftig løsning med to kampe. Men andaluserne valgte at sige nej og derfor skal der nu findes en løsning, som begge klubber kan forene sig med.

Arthur er på vej til FC Barcelona. Han bekræftede for nyligt, at han skifter denne sommer, men endnu har Barcelona ikke nævnt noget. Det forventes at ske i denne uge, da Paulinho netop er blevet sendt videre og dermed har han åbnet en plads for en ny ikke-EU spiller. Pladsen forventes at blive optaget af Arthur i denne uge.

Clement Lenglet har længe været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona. Catalanerne har længe forsøgt at presse Sevilla til en forhandling, hvor man kunne skrue ned for prisen, men Sevilla gik offentligt ud og forklarede, at hvis Barcelona vil have Lenglet, så må de indløse hans frikøbsklausul. Det skulle catalanerne være klar til og der forventes ligeledes nyt i den sag i denne uge.
Læs også
- TV2 Sport viser Sevilla - FC Barcelona
- Olympique Lyon 0-0 FC Barcelona
- FC Barcelona øger forspringet i La Liga
- Bød FC Barcelona på Fernando Llorente?
- Athletic Bilbao 0-0 FC Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder