Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Luis Enrique er ny spansk landstræner

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 9. juli 2018


Officielt: Luis Enrique er ny spansk landstræner

Luis Enrique er ny spansk landstræner. Det bekræfter det spanske fodboldforbund i dag. Spanien gik igennem et større cirkus lige inden VM blev sparket i gang, da Real Madrid pludselig valgte at annoncere Julen Lopetegui som ny træner i klubben efter VM. Julen Lopetegui var på daværende tidspunkt landstræner for Spanien.

Fodboldforbundet kunne dog ikke se det positive ved Julen Lopetegui gøren, og valgte derfor at fyre ham og hyre Fernando Hierro, som altså ikke lykkedes med at vinde VM med Spanien.

Hierro var en lappeløsning og ingen forventede, at han skulle fortsætte. Derfor er Luis Enrique nu blevet sat ind som ny spansk landstræner og kan blandt andet se frem til at skulle dirigere nationen mod EM guld i 2020.

Enrique er blevet udstyret med en to-årig kontrakt, fortæller præsidenten for det spanske fodboldforbund, Luis Rubiales.

Luis Enrique førte FC Barcelona til The Treble i sin mest mindeværdige sæson som træner, men valgte så at holde før sidste sæson. Han har siden taget et sabbatår og vurderer nu sig selv klar til trænergerningen igen.Læs også
- Medie: Luis Enrique fravælger igen Jordi Alba
- Piqué: Luis Enrique bør udtage Jordi Alba
- Trupnyt: Luis Enrique udtager ikke Jordi Alba
- Medie: Luis Enrique erstatter Conte i Chelsea
- Barca B-træner stikker til Luis Enrique


Ugens mest læste

Seneste nyheder