Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Voldsomme odds på VM-semifinalerne

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 9. juli 2018


Voldsomme odds på VM-semifinalerne

Tirsdag og onsdag venter VM-semifinalerne mellem Frankrig-Belgien og England-Kroatien. FC Barcelona kan stadig glæde sig ved at have flere spillere fra klubben med, men nu er spørgsmålet hvem der klarer semifinalen og kommer frem til VM-finalen.

BarcelonaFC.dk's partner fra Betfair har traditionen tro valgt at skrue på knapper og det kan blive din fordel. Der er nemlig voldsomme odds at hente på semifinalerne. Du kan nemlig få odds 14,00 på at Frankrig slår Belgien i semifinalen. Den kamp afvikles i morgen aften klokken 20.00. Læs mere om Frankrigs odds 14,00 her.

Onsdag aften klokken 20.00 kan du få odds 12,00 på at England slår Kroatien og går hele vejen til finalen. Men du kan kun vælge ét af de to gode tilbud, så det gælder om at tænke sig godt om før man tager beslutningen om hvem man tror på går hele vejen til finalen. Læs mere om Englands odds 12,00 her.

Ydermere kan du også få bonus på 100,- kroner gratis spil hvis du better live på kampen mellem Frankrig og Belgien i morgen aften. De 100,- kroner du får, kan du eksempel vis bruge på onsdagens semifinale kamp mellem England og Kroatien. Læs mere om det her.
Læs også
- Piqué: Kun at gå efter CL ville være selvmord
- VM-finalisterne misser sæsonstarten
- Frankrig vandt VM-finalen over Kroatien
- Nu kommer afgørelsen ved VM
- VM-finale: Odds 10 på Frankrig - odds 30 på Kroatien


Ugens mest læste

Seneste nyheder