Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Arthur skifter til FC Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. juli 2018


Officielt: Arthur skifter til FC Barcelona

Så er det officielt. Brasilianske Arthur skifter til FC Barcelona. Det bekræfter den catalanske storklub mandag aften på sin officielle hjemmeside. Han er straks blevet udstyret med en frikøbsklausul på 400 millioner euro svarende til 3 milliarder danske kroner.

For fire måneder siden bekræftede både Gremio og FC Barcelona, at catalanerne havde sikret sig en forkøbsret på Arthur. Oprindeligt var Barcelonas plan at hente Arthur til januar, men klubben har valgt at fremskynde transferen og hente ham allerede denne sommer. Han koster 31 millioner euro men beløbet kan stige med yderligere 9 millioner euro alt efter hvordan han klarer sig på Camp Nou - de såkaldte variabler.

Arthur skriver under på en 6-årig kontrakt og er derfor at finde i FC Barcelona frem til sæsonen 2023/2024. Hvornår han bliver præsenteret vides endnu ikke, men klubben meddeler, at der snarest kommer nærmere info omkring præsentationen. Med skiftet annonceret allerede i dag, er det sikkert, at Arthur drager med på USA-turen.


Læs også
- Arthur og Cillessen træner på græs igen
- Savnet til Arthur synes stort
- Tidligere Barca-spiller skuffet over Arthur
- Officielt: Arthur ude med skade i 3-4 uger
- Arthur: Neymar hjalp mig efter skiftet til Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder