Annonce


Annonce

Annonce

Flere stamspillere sidder over i finalen mod Sevilla

Spansk Supercup - 10. juli 2018




I går bekræftede det spanske fodboldforbund, at den spanske Supercup mellem FC Barcelona og Sevilla bliver afholdt den 12. august og kun spilles over én kamp fremfor de traditionelle to kampe. Til den kamp må Ernesto Valverde se bort fra flere spillere.

Nelson Semedo kan se frem til at spille fra start, da Sergi Roberto sidder over med karantæne. Desuden når hverken Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti, Ivan Rakitic eller Thomas Vermaelen tilbage til opgøret. De er nået så langt ved VM, at det får betydning for opstarten i FC Barcelona.

Det er ganske normalt, at en sommerturnering kan få betydning for opstarten i de respektive klubber og selv hvis enten Frankrig eller Belgien ryger ud af VM i aften, så har spillerne fortsat ret til ferie og derefter når de ikke at blive fysisk klar til finalen mod Sevilla. Efter ferien skal de igennem et lægetjek og derefter træne sig tilbage i form. Ved at komme for hurtigt i kamp, øger man risikoen for skader.

Frankrig har Ousmane Dembélé og Samuel Umtiti med i truppen til aftenens VM-semifinale mod Belgien. Netop Belgien har Thomas Vermaelen med, som dog ikke får meget spilletid ved slutrunden. I morgen aften er det Ivan Rakitic og Kroatien mod England. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Flere stamspillere sidder over i finalen mod Sevilla

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder