Umtiti pandede Frankrig i VM-finalen

VM 2018 (Rusland) - 10. juli 2018

FC Barcelona har både Samuel Umtiti og Ousmane Dembélé med i den franske VM-trup, men det er kun Samuel Umtiti, som får lov at spille alle kampene. Til gengæld gør han det rigtig godt og i dag blev han tilmed matchvinder.

Frankrig og Belgien mødtes i semifinalen på Saint Petersburg Stadium og det var primært en kamp, som bar præg af Belgiens boldomgang mens Frankrig i store perioder stod tilbage og satsede på omstillinger. Fem minutter inde i anden halvleg voksede grunden til at stille sig længere tilbage, da Samuel Umtiti hoppede op på Griezmanns hjørnesparksindlæg og pandede kuglen i kassen til 1-0.

Belgien pressede naturligvis hårdere på efterfølgende, og selvom de kom frem til et par chancer, så lykkedes det dem aldrig at passere Hugo Lloris og dermed er Frankrig altså finaleklar. De møder vinderen af morgendagens semifinale mellem England og Kroatien.

Kroatien mod England spilles på Luzjniki Stadion i morgen aften klokken 20.00 og dømmes af Cuneyt Cakir. Finalen afvikles på Luzjniki Stadion søndag klokken 17.00. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder