Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Thailandsk grotte: Drengene inviteres til Barcelona

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 10. juli 2018


Thailandsk grotte: Drengene inviteres til Barcelona

Folk fra hele verden har i løbet af de seneste dage kunne følge med i hvordan 12 drenge og deres fodboldtræner var fanget i en grotte i Thailand. Turen i grotten opstod efter en fodboldtræning den 23. juni, men på grund af ekstrem regn blev grotten oversvømmet og drengene og træneren blev spærret inde.

Redningsarbejdet blev fuldført under ekstreme forhold, men i dag blev de sidste fire drenge reddet ud af den thailandske grotte hvilket har skabt enorm glæde verden over. I Barcelona har man også fulgt med og man glæder sig over, at historien fik en lykkelig afslutning og derfor er der i dag blevet sendt en catalansk invitation til Thailand.

Således inviterer FC Barcelona de 12 drenge og fodboldtræneren til Barcelonas internationale fodboldturnering næste år, hvor de får lov til at deltage i 'Masia 360', som indeholder en masse fodboldvilde aktiviteter. Derudover får de også en invitation til Camp Nou for at overvære en fodboldkamp. Kampen kendes endnu ikke, da kampprogrammet ikke er bekræftet endnu.

Tham Luang-grotten er beliggende i det nordlige Thailand. På grund af oversvømmelsen i grotten valgte redningsarbejderne at dræne grotten for vand for derefter at indlede turen ind i grotten for at redde de 12 drenge og deres 26-årige fodboldtræner. Både søndag og mandag fik man reddet fire drenge ud og i dag tirsdag blev de sidste fire reddet ud. Undervejs blev også træneren reddet ud.

Selvom der var godt humør på de fleste af drengene efter redningsaktionen, så er drengene og træneren sat i isolation på et hospital godt 70 kilometer fra grotten. Her skal de undersøges for eventuelle mén før de kan udskrives.
Læs også
- TV2 Sport viser Sevilla - FC Barcelona
- Olympique Lyon 0-0 FC Barcelona
- FC Barcelona øger forspringet i La Liga
- Bød FC Barcelona på Fernando Llorente?
- Athletic Bilbao 0-0 FC Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder