Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Hazard ønsker et skifte til Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 12. juli 2018


Medie: Hazard ønsker et skifte til Barcelona

FC Barcelona har hele tiden haft en plan: Offensiven skal forbedres frem mod næste sæson. Derfor gik man benhårdt efter Antoine Griezmann, som dog valgte at blive i Atletico Madrid, og nu peger pilen på Eden Hazard.

FC Barcelona har allerede været i kontakt med Hazards repræsentanter og gjort det klart, at man ønsker spilleren til klubben. Ifølge Sport var det en rigtig god respons, som vendte tilbage. Hazard er klar til at forlade Chelsea og han ønsker et skifte til Barcelona.

Selvom de på flere måder ikke minder om hinanden, så har Griezmann og Hazard en vigtig egenskab, som Barcelona er på udkig efter. De er voldsomme i offensiven, men begge spillere er dygtige nok til at falde tilbage i banen og sætte spillet op og deltage i boldomgangen.Tager man udgangspunkt i Hazards ønsker, så bliver det økonomiske aspekt af skiftet ikke et problem - udover transfersummen til Chelsea. Hazards ønske er nemlig at spille fodbold på topniveau og vinde titler. Og det er noget, som han kan komme til i Barcelona. Han ved, hvad han er værd - men vægter det sportslige over det økonomiske hvilket er vidunderlig musik i Barcelonas ører.

Den største udfordring for Barcelona i dette puslespil bliver Chelsea. Den engelske klub er ikke indstillet på at skulle sælge deres største stjerne og hvis de skal, så bliver han næppe billig. Til gengæld er Hazard klar over, at Barcelona står klar med åbne arme og han kan derfor hjælpe med at presse Chelsea ud i et salg.

En anden udfordring i den store kategori er Real Madrid. De har netop solgt Cristiano Ronaldo til Juventus og har derfor en åben plads. Overordnet set kan Hazard glide direkte ind i Real Madrids venstre angreb, men rygterne går i langt højere grad på Mbappé eller Neymar til den madrilenske hovedstadsklub. Der er ingen tvivl om, at hvis Barcelona trykker hårdt nok, så vil et køb af Hazard i den grad være realistisk.
Læs også
- Eden Hazard: Der er kun én GOAT
- Hazard: Måske tid til at opleve noget nyt
- Medier: Hazard er Barcelonas topprioritet
- Rakitic: Hazard er Chelseas vigtigste spiller
- Hazard: Chelsea er klar til Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder