Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barcelona køber Clement Lenglet

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 12. juli 2018


Officielt: Barcelona køber Clement Lenglet

Så er det officielt. FC Barcelona annoncerer i dag, at klubben har købt Clement Lenglet fra Sevilla. Forsvarsspilleren har længe været i sigtekornet og selvom han har indledt sæsonen i Sevilla, så skifter han nu til FC Barcelona.

FC Barcelona bekræfter, at klubben har indløst Clement Lenglets frikøbsklausul på 35,9 millioner euro. Dermed er han blevet købt fri fra Sevilla og skifter øjeblikket til FC Barcelona.

Lenglet får en Barcelona-kontrakt frem til 30. juni 2023 og bliver udstyret med en frikøbsklausul på 300 millioner euro - svarende til 2,2 milliarder danske kroner.

Lenglet er blot 23 år og vurderes til at være blandt de mest lovende forsvarsspillere i verden i øjeblikket. Han har allerede deltaget i 10 landskampe for Frankrig. Han er venstrefodet og har en rigtig god teknik til trods for sin position som forsvarsspiller. Desuden er han luftstærk og ekstrem intelligent. Han kan ligeledes spille andre positioner hvilket Barcelona har fundet interessant - en alsidig spiller er altid noget, som Barcelona vægter højt.

Clement Lenglet rejser straks fra Sevilla til Barcelona og får taget billeder allerede i aften klokken 20. I morgen finder præsentationen sted.

Historien bag Lenglets transfer har trukket ud, da FC Barcelona ønskede at forhandle sig frem til en billigere pris. Flere spillere blev involveret og blandt andet blev Aleix Vidal tilbudt som led i transferen, men Sevilla gjorde det klart, at de kun ville lade Lenglet gå såfremt hans frikøbsklausul blev indløst. Til sidst måtte Barcelona erkende, at det var eneste udvej og det er netop det, som nu er sket.

Info om Clement Lenglet
23 år (17. juni 1995)
Født i Beauvais i Frankrig
Måler 1.87 meter
Tidligere klubber:
- Nancy B-hold, Nancy og Sevilla
Landshold:
- U16-21 samt 10 A-landskampe


Læs også
- Piqué og Lenglet har fundet godt sammen
- Rakitic og Lenglet i diskussion mod PSV
- Stem: Lenglet eller Umtiti mod Atletico Madrid?
- Lenglet: Derfor afviste jeg Juventus
- Lenglet har løst Barcelonas dyre problem


Ugens mest læste

Seneste nyheder